De Ontknoping

Bamboemassage

De bamboemassage is ontspannend, maar vooral stimulerend voor als je energie en kracht nodig hebt. Het zal helpen om giftige stoffen af te voeren en een slechte bloedsomloop te verbeteren, maar ook om krampen en triggerpoints te verlichten.
De massage werkt tegen vermoeidheid en stress en het lichaam is na de massage in een betere conditie.

Door middel van Chinese bamboestokken worden de zenuwuiteinden in je huid en de oppervlakkige spieren geprikkeld. De bloedsomloop komt op gang, wat zorgt voor meer zuurstof en voedsel voor de cellen.

Bamboestokken worden gebruikt als hulpmiddel om een volledige lichaamsmassage te geven, die als verlengstuk van handen, voorarmen en ellebogen worden gebruikt. Hierdoor kan er met deze massage dieper gewerkt worden en zal deze massage meer effect hebben.


Twee van de belangrijkste eigenschappen voor deze massage zijn Piezo- en Pyro-elektriciteit. Piezo-elektriciteit wordt geactiveerd door druk, Pyro-elektriciteit door warmte. Omdat er met behulp van de stokken dieper doorgedrongen kan worden in de weefsels, worden deze twee eigenschappen geactiveerd en verwarmd.
De bamboemassage kan licht zijn of met veel druk, ritmisch of rustig.

Bamboemassage 1 uur

€ 45,-

De Ontknoping

Josine Reulinglaan 13

4385 KW Vlissingen