De Ontknoping

Massage menu

Gezichtsmassage

Het gezicht is het deel van het lichaam waar letterlijk het meest tegen aan wordt gekeken. Een gezichtsmassage zorgt ervoor dat u uw gezicht lekker kunt ontspannen. Daardoor zult u een zachtere uitstraling krijgen en er jonger uit gaan zien.

Voetmassage

Voetmassage activeert veel processen in het lichaam. Na een behandeling voel je verzachting en weldaad in je lichaam. Het activeert organen, spieren en weefsels en ook worden afvalstoffen makkelijker afgevoerd. De massage geeft diepere ontspanning op fysiek en geestelijk niveau.

Zwangerschapsmassage

Een speciale massage voor zwangere vrouwen. Even een ontspannend moment voor jezelf, veilig voor jou en je kindje. De massage verbetert je bloedcirculatie en je lymfestelsel wordt gestimuleerd. Hierdoor worden zuurstof, voedingsstoffen en afvalstoffen sneller door je lichaam vervoerd, van en naar je kindje. De verbeterde doorbloeding heeft een verstevigende werking op je spieren en weefsels en geeft verlichting bij onrustige benen en spataderen. De massage versterkt je immuunsysteem, zodat je minder vatbaar bent voor ziektes. Een Zwangerschapsmassage is daarom ook echt een aanrader als je geen klachten hebt. Zo geniet je van een ontspannen zwangerschap!

Hoofd – Nek – Schouder massage

Een heerlijke ontspanningsmassage met een zeer groot effect. Met  een diepe ontspanning en het verdwijnen van stijve spieren als resultaat. Deze massage kan opgenomen worden in een gehele massage maar wordt ook als deelmassage aangeboden

Sportmassage onderbeen

Een Sportmassage is een stevige massagevorm die op de spieren gericht is.Tijdens de behandeling worden er verschillende strijkingen (effleurages), knedingen (petrisages), triggerpointmassage en fricties gebruikt om de spieren te ontdoen van afvalstoffen en overbodige spanning. Hierdoor verbetert de doorbloeding van het spierweefsel en de stofwisseling. Sportmassage heeft een preventieve werking en zorgt voor een sneller herstel na het sporten of lichamelijke arbeid. Het is zeer geschikt voor mensen die door stress of verkeerde houding last hebben van spanning, vermoeidheid of stijfheid.

Detox massage

Een detox massage is erop gericht het lichaam te helpen bij het ontgiftingsproces. Bij een goed functionerend systeem doet het lichaam dit ’s nachts, wanneer we slapen. Door een stevige klassieke massage wordt een sterke prikkel aan de huid gegeven. Deze prikkel zorgt plaatselijk voor een betere doorbloeding van de huid en in het hele lichaam indirect ook voor een verhoogde stofwisseling. In combinatie met de ontspanning die bereikt wordt door de massage, wordt het lichaam in staat gesteld om afvalstoffen los te laten, waardoor het lichaam beter gaat functioneren. Deze massage kan heel mooi ingezet worden ter ondersteuning van een ontslakkingskuur, bij afslanken of wanneer je merkt dat je last hebt van stress gerelateerde klachten, oververmoeidheid, darmklachten, overmatig zweten of slapeloosheid.

De Ontknoping

Josine Reulinglaan 13

4385 KW Vlissingen