De Ontknoping

Thaise kruidenstempelmassage

‍Volgens de oude traditionele Thaise medicijnwetenschap kunnen pijnen en spanningen, die niet met drukpuntmassage of andere massages weggenomen kunnen worden, beter behandeld worden met een warm kruidencompres.

‍Dit wordt ook wel de ‘Thaise stempelmassage’ genoemd. Voor deze behandeling worden kruidenballen gebruikt, in het Thai heten ze ‘Loehk Prakob’.


‍Effect

‍Een Thaise kruidenstempel massage zorgt ervoor dat je geest en je lichaam in diepe ontspanning komen. Hierdoor zorgt het ook voor verlichting van spierpijn en spanning. Door de scrubbende werking van de bundels worden de poriën geopend en het lichaam gereinigd.

‍De kruidenstempels optimaliseren de stofwisseling en zorgen ervoor dat de afvalstoffen sneller en gemakkelijker afgevoerd worden. Na de behandeling zal je ook een betere doorbloeding hebben.


‍Vooral mensen met migraine, burn-out, obstipatie, jicht en reuma hebben baat bij deze therapeutische behandeling. Het neemt de zorgen weg van de ziel en zorgt voor innerlijke balans.


‍Techniek

‍Dit is een massage met warme kruidenstempels die gevuld zijn met ontspannende, reinigende en activerende kruiden. Je lichaam  wordt gemasseerd met de verwarmde kruidenstempels al wrijvend en stempelend met een wisselende druk. Je lichaam is weer helemaal ontspannen en tintelt van levensenergie.


‍Het is een Ayurvedische massage, wat wil zeggen dat er veel met olie gewerkt wordt.

‍Bij de Thaise Kruidenstempelmassage zal de hele achterkant van het lichaam worden behandeld. Daarna wordt meestal een ontspanningsmassage gegeven op rug, schouders, nek, armen, handen, benen, voeten, buik, hoofd en het gezicht.

Thaise kruidenstempelmassage 1,5 uur

Stempelmassage

€ 60,-

De Ontknoping

Josine Reulinglaan 13

4385 KW Vlissingen